Terméktámogatás

További kérdéseid lennének?

Látogasd meg a
Gyakori kérdések oldalunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Email:  

Központi telefonszámunk:
+36 30 310 5555
 • Mire használhatom a forgalmazói szoftvert? 1

  A program kifejezetten nyílászáró kereskedők részére készült, legfontosabb funkciói kereskedői igények alapján került kialakításra. A program használatával a nyílászárók értékesítéséhez szükséges dokumentációk, szakszerűen és gyorsan, gyártói adatbázisok használatával készíthetőek el. Árajánlat, megrendelés visszaigazolás, felmérési vázlat, gyártói megrendelés, szállítólevél, ÁSZF, és mindazok a dokumentációk kinyerhetőek, ami a nyílászáró mintaterem napi ügymenetéhez szükséges.

  Ugrás az oldal tetejére
 • Milyen adatokból dolgozik a forgalmazói szoftver? 2

  Rendszeres internetes frissítés formájában biztosítjuk, hogy felhasználó mindig a legfrissebb műszaki adatokkal és legfrissebb gyártói árlisták alapján számoltassa a programmal árajánlatait.

  Ugrás az oldal tetejére
 • Milyen formában adhatok árajánlatot és készíthetek megrendelést? 3

  A dokumentációk pdf formában készülnek el, melyeket akár kinyomtatás nélkül emailben is elküldhetünk az érdeklődő, vagy megrendelő részére. A programmal elkészített dokumentációk (árajánlat, megrendelés visszaigazolás) a mai kor igényeinek megfelelő esztétikus formában, műszaki, vagy fényképszerű rajzzal, méretkottákkal, és részletes műszaki tartalommal készülnek el. Nagy hangsúlyt fektetünk a dokumentációk kialakításánál arra, hogy a felhasználó számára egyedi, saját céglogóval, esztétikumában egységes arculattal megjelenő dokumentációk legyenek elkészíthetőek. A módszer használatával kisebb cégek is egységes designnal tudnak megjelenni vásárlóik felé. A programból kinyerhető grafikák, kiszerkesztett nyílászáró rajzok, hasznos segítséget jelentenek nyomdai munkáknál a szórólapok készítésénél, vagy weblap létrehozásánál. Így a cégnél kialakított egységes design már a vásárlóval történő legelső kapcsolatfelvételnél hangsúlyt kap, hasznos eszközként akár brand építéshez, akár a vásárlói bizalom megerősítéséhez.

  Ugrás az oldal tetejére
 • Milyen típusú dokumentációkat készíthetek? 4

  Árajánlat, ábragyűjtemény, felmérési vázlat, megrendelés visszaigazolás, gyártói megrendelés, szállítólevél és sok további hasznos nyomtatvány kinyerhető a programból.

  Ugrás az oldal tetejére
 • Hogyan történik egy nyílászáró kiszerkesztése, megrajzolása, árajánlatba illesztése? 5

  A program több eszközt kínál a megbízható és gyors munkára. Standard nyílászárókat katalógusból egyetlen kattintással és a méret megadásával az ajánlatba/megrendelésbe illeszthetünk, egyedi, alakos, íves és sorolt nyílászárókat egy szabad tervező felületen rajzolhatunk. A szabad tervező felületen történő szerkesztést tervezési segédletek (alapkészletek) segítik. A tervezésről bemutatót találsz az Oktatás menüpontban, valamint részletes leírást a program funkcióiról a Szoftver megoldásaink menüpontban. A tervezést és a program komplex használatát szervezett oktatásainkon sajátíthatod el, melyről bővebb leírást találsz a GYIK menüpontban.

  Ugrás az oldal tetejére
 • Kezeli a program a vevőket? 6

  Igen, az adott munkákra készített árajánlatok egy munkán belül elmentésre kerülnek, visszanyithatóak. Minden létrehozott vevő elmentésre kerül, utólag az adatai gondozhatóak, módosíthatóak, de munkán belül is szabadon szerkeszthetőek. A vevőhöz általános adatain kívül akár egyedi valutanem is hozzárendelhető.

  Ugrás az oldal tetejére
 • Az elkészített munkák visszanyithatóak és szerkeszthetőek? 7

  A munkák visszakereséséhez, beazonosításához külön keresőfelület áll rendelkezésre, ahol névre, címre, sorszámra, megjegyzésre, vagy akár szótöredékre is kereshetünk hatékonyan, villámgyorsan. A munkák megnyithatóak és tetszőlegesen átszerkeszthetőek. Egy korábban kiadott árajánlat egy gombnyomással aktualizálható.

  Ugrás az oldal tetejére
 • Tudok készíteni idegen nyelvű, vagy forinttól eltérő valutanemben árajánlatot? 8

  Igen, a program tartalmaz egy tanítható szótárt, aminek a segítségével a dokumentációk lefordíthatóak. Felhasználó részéről az adott nyelv ismerete szükséges. A programmal a forinttól eltérő valutanemben is készíthető árajánlat, a valuta átváltási értékek módosíthatóak, a felhasználó szabadon beállíthatja ezeket.

  Ugrás az oldal tetejére
Legfrissebb blog bejegyzések

Irodánk:

Visual Window Support Hungary Kft.
1125 Budapest, Zirzen Janka u. 38.
Email:  Központi telefonszámunk: +36 30 310 5555
Facebook Twitter Youtube RSS
Visual Window Design By Newconcept