Predstavujeme tím Visual Window!

12 ľudí z IT, ďalej z tržieb, back office tím zložený z pracovníkov, desiatky rokov skúseností v oblasti riadenia systémov, vývoj softvéru, podporu produktu a terénne technické dvere zamestnancov a výrobou okien, tržby získané skúsenosti "problémy". Zamestnanci sa rozhodnú dôležitý aspekt zameranie na zákazníka, zdvorilosť a samozrejme vážne odborné znalosti. Každý zamestnanec pozície kompetencie našich zamestnancov skúmať účinné prostriedky interných školení, školení zúčastňujú, aby svoje vedomosti aktuálne .

Čo robíme?

Megoldásokat adunk nyílászáró-, illetve árnyékolástechnika- gyártó, forgalmazó cégeknek az általános, vagy épp aktuális problémáikra.

Ako to robíme?

Sme lídrom trhu v okenné konštrukcii vývojárov softvéru, výrobca a distribútor dverí a stovky podnikov spojených s Maďarskom.

Spoznajte naše dejiny!
2000 Két végzős magyar egyetemista azt tapasztalta, hogy a hazai nyílászáró gyártók profi, a hazai viszonyok közt is elfogadható árú tervező szoftver hiányában egyedi megoldásokat keresve próbálják meg vállalkozásuk IT hátterét biztosítani, ezért felismerve a piaci rést, fejlesztésbe kezdtek, és nekiláttak egy professzionális szoftver tervezésének, kivitelezésének fiatal, innovatív gondolkodású, 20 fős profi fejlesztő teammel a háttérben.
2002 Elkészült a szoftver első, tesztelhető, gyártók részére már ránézésre is megnyerő változata, melyet a tesztelés időszakában használó gyártók észrevételei alapján tökéletesítettünk, fejlesztettük tovább.
2004 A 2002-ben megkezdett értékesítés eredményeként 2004 év végére már 23 különböző gyártásvolumenű cégnél használták a Visual Window x1. „STANDARD” verzióját, miközben Magyarország vezető ablakgyárai közül kettővel (Hevestherm, Premier Ablakrendszerek) együttműködési megállapodás született. Mivel a nagy gyártók többsége kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkezik, ezért reális igényként vetődött fel egy, a viszonteladók részére is könnyen használható szoftververzió – „kereskedői program” – kifejlesztése. A gyors fejlesztés eredményeként év végére több ablakforgalmazó cég élvezhette a Visual Window Sales Edition szoftver által nyújtott kényelmes, hatékony munkavégzés előnyeit.
2005 Az előző év fejlesztéseinek eredményeként további innovatív ötletek születtek és a partnereink igényeihez igazított további szoftver verziók valósultak meg a rendszer x2.0 verziószáma alatt; a STANDARD és SALES mellett, PROFESSIONAL (MS SQL adatbázis motorral), LOGISTICS MANAGEMENT (a PROFESSIONAL közép-, nagyvállalatokra kiterjesztett verziója). Lehetővé tettük a gyártó-viszonteladó kapcsolatban a digitális adatátadást, szűrve ezzel a hibalehetőségeket, csökkentve a vitás esetek számát, nagyságrendekkel javítva a hatékonyságot, és mindezek együttes eredményeként csökkentve a gyártói produktumok, a nyílászárók megrendelői által megfizetendő árát.
2008 2005 és 2008 közt folytatódott a partnereink által megfogalmazott reális igények szoftverben történő feldolgozása, a nem elhanyagolható mennyiségű egyedi fejlesztési kérés mellett. A növekvő partnerlétszám mellett jelentkező felhasználói igény kielégítésére terméktámogató munkatársak toborzásába fogtunk, valamint a rendszer működéséhez szükséges informatikai háttér fejlesztését erősítettük, működésünket, dokumentációkezelésünket minőségirányítási rendszerekkel szemben támasztott elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki (és üzemeltetjük most is).
Bevezettük a meglehetős népszerűségnek örvendendő rendszeres oktatásokat partnereink részére, melyeket kis csoportokban, interaktív képzésekként tartunk.
Év végén megállapodást kötöttünk Magyarország legnagyobb nyílászáró gyártójával, a Fenstherm Kft.-vel, bebizonyítva ezzel, hogy rendszerünk lefed minden olyan területet, amely egy akár nagyvállalati háttérrel működő ablakgyár igényeinek megfelel.
2010 Szoftvereink magas színvonalának köszönhetően a Magyarországon – munkájához egyáltalán szoftvert használó műanyag nyílászáró gyártók, kereskedők közül – a többség (75-80%) Visual Window szoftvert használ! Ugyan a külföldi terjeszkedés nem volt stratégiai szempont, ennek ellenére termékünk jelen van a német, olasz, francia, holland, norvég piacokon, sőt Kanadában is. Az egész világot sújtó gazdasági válság ellenére a szoftver értékesítése töretlen fejlődést mutat, annak ellenére, hogy a felhasználók a recesszió által leginkább érintett építőipar területén tevékenykednek.
2012 A legtöbbek által használt SALES EDITION verzió „komfortosítása” a végéhez közeledik, több hasznos funkciót nem tudtunk a programban elhelyezni. Emellett természetesen minden verzió tökéletesítése folyamatban van, ehhez sok segítséget kaptunk felhasználóinktól. Az elmúlt években erősítettük a termék marketingjét és rövidtávú célként elhatároztuk, hogy Európai terjeszkedésünket erősítjük.
Legfrissebb blog bejegyzések
Stredisko v Maďarsku

Visual Window Support Hungary Kft.
1125 Budapest, Zirzen Janka u. 38.
Email:  Centrálne telefónne číslo: +36 30 310 5555
Európske centrálne stredisko

Visual Window Software Solutions s.r.o.
M.R. Štefánika 2/9, 945 01 Komárno
Email:  Fax: +36 1 700 4550
Facebook Twitter Youtube RSS
Visual Window Design By Newconcept