Bemutatkozik a Visual Window csapata!

12 fős, informatikusokból, értékesítőkből, back office munkatársakból álló csapatunk évtizedes tapasztalattal rendelkezik rendszerszervezés, szoftverfejlesztés, és terméktámogatás területén, műszaki munkatársaink nyílászáró gyártásban, értékesítésben gyakorlatot szerzett „problémamegoldók”. Munkatársaink kiválasztásánál lényeges szempont az ügyfélközpontúság, udvariasság, és természetesen a komoly szakértelem. Az egyes beosztásokban dolgozó munkatársaink kompetenciáit hatékony eszközökkel vizsgáljuk, belső képzéseken, oktatásokon vesznek részt, hogy tudásuk naprakész maradjon.

Mit csinálunk?

Megoldásokat adunk nyílászáró-, illetve árnyékolástechnika- gyártó, forgalmazó cégeknek az általános, vagy épp aktuális problémáikra.

Hogyan csináljuk?

Magyarországon piacvezető ablaktervező szoftver fejlesztőként több száz nyílászáró gyártó és forgalmazó vállalkozással állunk kapcsolatban.

Ismerd meg a történelmünket!
2000 Két végzős magyar egyetemista azt tapasztalta, hogy a hazai nyílászáró gyártók profi, a hazai viszonyok közt is elfogadható árú tervező szoftver hiányában egyedi megoldásokat keresve próbálják meg vállalkozásuk IT hátterét biztosítani, ezért felismerve a piaci rést, fejlesztésbe kezdtek, és nekiláttak egy professzionális szoftver tervezésének, kivitelezésének fiatal, innovatív gondolkodású, 20 fős profi fejlesztő teammel a háttérben.
2002 Elkészült a szoftver első, tesztelhető, gyártók részére már ránézésre is megnyerő változata, melyet a tesztelés időszakában használó gyártók észrevételei alapján tökéletesítettünk, fejlesztettük tovább.
2004 A 2002-ben megkezdett értékesítés eredményeként 2004 év végére már 23 különböző gyártásvolumenű cégnél használták a Visual Window x1. „STANDARD” verzióját, miközben Magyarország vezető ablakgyárai közül kettővel (Hevestherm, Premier Ablakrendszerek) együttműködési megállapodás született. Mivel a nagy gyártók többsége kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkezik, ezért reális igényként vetődött fel egy, a viszonteladók részére is könnyen használható szoftververzió – „kereskedői program” – kifejlesztése. A gyors fejlesztés eredményeként év végére több ablakforgalmazó cég élvezhette a Visual Window Sales Edition szoftver által nyújtott kényelmes, hatékony munkavégzés előnyeit.
2005 Az előző év fejlesztéseinek eredményeként további innovatív ötletek születtek és a partnereink igényeihez igazított további szoftver verziók valósultak meg a rendszer x2.0 verziószáma alatt; a STANDARD és SALES mellett, PROFESSIONAL (MS SQL adatbázis motorral), LOGISTICS MANAGEMENT (a PROFESSIONAL közép-, nagyvállalatokra kiterjesztett verziója). Lehetővé tettük a gyártó-viszonteladó kapcsolatban a digitális adatátadást, szűrve ezzel a hibalehetőségeket, csökkentve a vitás esetek számát, nagyságrendekkel javítva a hatékonyságot, és mindezek együttes eredményeként csökkentve a gyártói produktumok, a nyílászárók megrendelői által megfizetendő árát.
2008 2005 és 2008 közt folytatódott a partnereink által megfogalmazott reális igények szoftverben történő feldolgozása, a nem elhanyagolható mennyiségű egyedi fejlesztési kérés mellett. A növekvő partnerlétszám mellett jelentkező felhasználói igény kielégítésére terméktámogató munkatársak toborzásába fogtunk, valamint a rendszer működéséhez szükséges informatikai háttér fejlesztését erősítettük, működésünket, dokumentációkezelésünket minőségirányítási rendszerekkel szemben támasztott elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki (és üzemeltetjük most is).
Bevezettük a meglehetős népszerűségnek örvendendő rendszeres oktatásokat partnereink részére, melyeket kis csoportokban, interaktív képzésekként tartunk.
Év végén megállapodást kötöttünk Magyarország legnagyobb nyílászáró gyártójával, a Fenstherm Kft.-vel, bebizonyítva ezzel, hogy rendszerünk lefed minden olyan területet, amely egy akár nagyvállalati háttérrel működő ablakgyár igényeinek megfelel.
2010 Szoftvereink magas színvonalának köszönhetően a Magyarországon – munkájához egyáltalán szoftvert használó műanyag nyílászáró gyártók, kereskedők közül – a többség (75-80%) Visual Window szoftvert használ! Ugyan a külföldi terjeszkedés nem volt stratégiai szempont, ennek ellenére termékünk jelen van a német, olasz, francia, holland, norvég piacokon, sőt Kanadában is. Az egész világot sújtó gazdasági válság ellenére a szoftver értékesítése töretlen fejlődést mutat, annak ellenére, hogy a felhasználók a recesszió által leginkább érintett építőipar területén tevékenykednek.
2012 A legtöbbek által használt SALES EDITION verzió „komfortosítása” a végéhez közeledik, több hasznos funkciót nem tudtunk a programban elhelyezni. Emellett természetesen minden verzió tökéletesítése folyamatban van, ehhez sok segítséget kaptunk felhasználóinktól. Az elmúlt években erősítettük a termék marketingjét és rövidtávú célként elhatároztuk, hogy Európai terjeszkedésünket erősítjük.
Legfrissebb blog bejegyzések
Hungarian Centrum

Visual Window Support Hungary Kft.
1125 Budapest, Zirzen Janka u. 38.
Tel: +36 30 310 5555 | Fax: +36 1 700 4550
Email:  

European Commercial Centrum

Visual Window Software Solutions s.r.o.
M.R. Štefánika 2/9, 945 01 Komárno

Email:  

Facebook Twitter Youtube RSS
Visual Window Design By Newconcept