Visual Window Blog

Fejlesztések nyomonkövetése 2014. I.

project-management

Fejlesztések, módosítások

2014. I. negyedévben elvégzett fejlesztések és módosítások listája, melyek a legfrissebb kiadott verzióinkban elérhetőek.

A kereskedői verzió által létrehozott, fájlban tárolt megjegyzés jelenlétére figyelmeztet a program (importálás után) (GY)
Termékleírás (termekreport) többnyelvűség lehetősége. A nemzetközi kapcsoló választása esetén kiválasztható a kínálatból a kívánt nyelv. (GY/K)
A dokumentáció menüpontban, ha nincs kiválasztva semmi, akkor a program az op. rendszer alapértelmezett PDF megjelenítőjét használja. Amennyiben más PDF megjelenítő van kiválasztva (SodaPDF, NovusPDF, FoxitReader, stb.), a program azt fogja használni. (GY/K)
A szerkesztésben a rajzasztalról a fehér színre történő szűrés-vezérlő átkerült a szerkesztő palettára. (GY/K)
A sorolt szerkezetek létrehozásánál, (pl. egy alakos szerkezet sorolása esetén, ha a sorolás úgy darabolja a szerkezetet, hogy az technológiai okokból nem gyártható a szerkesztett formában) a program kiírja a hibát túl rövid oldal, vagy túl kis vágási szög esetén. (GY/K)
Az üvegvarázslóban az üvegsorrend módosításra került. (GY)
A műszaki paraméterek beállításnál (PrEditor) a pánt típusú alapanyagokhoz egyedileg rajzolt termékek felvételének lehetősége. A formátum lehetővé teszi a torzításmentes nagyítást kicsinyítést. Az ábrák *.emf fájlkiterjesztéssel kerülhetnek beemelésre a rendszerbe. Az itt beállított grafikák a szerkesztésben kerülnek alkalmazásra. (GY)
A műszaki paraméterek beállításnál (PrEditor) a kilincs típusú alapanyagokhoz egyedileg rajzolt termékek felvételének lehetősége. A formátum lehetővé teszi a torzításmentes nagyítást kicsinyítést. Az ábrák *.emf fájlkiterjesztéssel kerülhetnek beemelésre a rendszerbe. Az itt beállított grafikák a szerkesztésben kerülnek alkalmazásra. (GY)
A program tervező részében a méret kottákat színekkel láttuk el, hogy külön jól láthatóak legyenek az épp aktuálisan szerkesztett részek méretei is. (GY/K)
Tervezésnél az automata színezés egy régi nehézsége, a rejtett, vagy 0-ás soroló problémája is megoldódott. A 0 mérettel megadott sorolókat figyelmen kívül hagyja a rendszer automatikus színezéskor. (GY/K)
A 3. (középső) egérgomb lenyomásával az épp tervezés alatti nyílászáró átmozgatható a rajzasztal másik részére (GY/K)
Az egér scroll gombjának forgatásával +CTRL gomb lenyomásával nagyítható, vagy kicsinyíthető a szerkesztés alatt álló pozíció (GY/K)
Az info-tool palettában megjelenített mező alapkészlet a nemzetközi beállításokban beállított nyelven jelenik meg (GY/K)

Hibajavítások

A rendszerben a verziók kiadása közti időszakban partnereink által jelzett-, valamint a tesztelések során felmerült hibák kijavítása megtörtént.